divendres, 12 d’agost del 2011

El genocidi de Palestina




El Ministre de Interior israelià a donat llum verd a la edificació de 930 cases en Har Homa, colònia jueva en territori palestí ocupat. Aquest projecta es dura a terme gracies a la falta de habitatges i a la crisi immobiliària que assola els sionistes. Segons el ministre de interior es crearan petites cases accessible a qualsevol israelià i aixi es solucionara el problema de habitatge, però el motiu vertader d'aquesta idea es que la gent es vegi obligada a la migracio cap al territori Palestí per poder adquirir un habitatge i aixi el govern podrà continuar amb el seu pla d'ocupacio i extermini de Palestina.

Aquest projecte de tres anys, provocara un assajament damunt els palestins de la localitat per tal de que abandonin les seves pertinences i les seves cases i passin engrossir les files dels refugiats, que al 2008 ja arribava a l'horrible quantitat de 4,62 milions de ciutadans palestins.

El principal obstacle dels sionistes es que cada cop més la resta dels estats d'arreu del món es veuen obligats a abandonar al suport al genocidi o a portar-ho en secret, per la pressió social dels seus pobles. Fa dos dies el president de Israel es va reunir amb els congressistes de EEUU per mirar d'aturar el proces de reconeixement de Palestina com a estat a la pròxima reunió de la ONU. Les autoritats de EEUU han dit als representants palestins que no es bona idea anar a la ONU ja que es podrien "rompre" totes les negacions.

Mentre es llancen amenaces als portaveus palestins. Ells han iniciat una gira per tots els països de la ONU per tal de tenir suport a la votació de la reunió de setembre. On intentaran mitjançant el joc dels estats imperialistes poder arribar a obtenir la seva terra i la seva pau que fa més d'un segle varen perdre.

Per entendre be el genocidi al poble palestí vos deixam un documental, on s'explica tota la historia del moviment sionista desde l'inici de l'ocupació a mans de Rothschild passant per la creació de la bandera sionista al 1885, l'inici del Nakba, la figura de Al-Qassam, la vaga del 1936, la creació del grup terrorista sionista Irgun, etc, fins arribar a la Palestina contemporània.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada