dilluns, 18 d’abril del 2011

Iª ESCOLA DE FORMACIÓ DE QUADRES



Els dies 21, 22 i 23 d'Abril, els CJC convocam la nostra 1ª Escola de Formació de Quadres “Faustino Zapico”, a una petita localitat de la província de León.

Aquesta es la primera edició d'aquesta nova escola dels CJC, que té per objectiu elevar el nivell formatiu dels militants més preparats de la nostra organització, es a dir, els quadres polítics de CJC, per millorar així la invervenció de la nostra organització als fronts de masses.

Els CJC, com a jovent comunista, hem d'estar a l'altura de les exigències que ens marca la situació sociopolítica actual, de crisis estructural del sistema capitalista, a la que la dictadura del capital es mostra sense màscara a la classe treballadora, reduïnt dràsticament els seus drets laborals i socials a traves de decrets legislatius com la contra-reforma laboral o el “pensionazo”.

La elevació del nivell de conciència que està experimentant tot el jovent en general, l'augment de militància que està tinguent la nostra organització, el paper de vanguardia política que ha assumit el nostre partit de referència, el PCPE, rere la celebració del seu 9º Congrés al desembre; ens indiquen que estam en un moment de necessària ofensiva ideològica, en la que la “brega d'idees” pren un paper de màxima importancia.

Les contradiccions del sistema capitalista no es poden resoldre si no es amb la destrucció del propi sistema capitalista i la instauració d'un sistema més modern, el sistema socialista, com a fase prèvia a l'abolició de tota forma de explotació baix el comunisme. Aquesta idea l'hem de traslladar al jovent i a la classe treballadora per que es sumin a la nostra lluita.

Els CJC hem d'aprofitar el moment actual per atacar ideològicament al capitalisme mitjançant la acció política i la elaboració teòrica. El jovent comunista portam la llavor de la República Socialista que en un futur no molt llunyà acabarà amb la explotació capitalista i tot el que això acompanya, desde la Casa Real fins l'Esglèsia, passant per la opresió nacional que baix l'actual forma l'Estat Espanyol exerceix.

Els CJC ens definim com una “escola de comunistes” i entenem la formació lligada a la realitat i a la lluita, mesclant teoria i pràxis, ponència, debat i reflexió col·lectiva. En aquesta 1ª Escola de Formació de Quadres “Faustino Zapico” es tractarà de forma específica la Economia Politica, amb ponències que pretenen explicar els principis de la economia marxista, contextualitzar la crisis estructural del capitalisme, debatre sobre l'economia al mode de producció socialista, analitzar el paper imperialista de l'Unió Europea...

Estam segurs que rere la celebració d'aquesta Escola, els quadres de la nostra organització estaràn millor preparats per intervenir políticament a la realitat, guiant així al reste de la militància i aconseguint organitzar al jovent al voltant del projecte revolucionari que els Col·lectius de Joves Comunistes proposam.

Per la 3º República Socialista!

Visca la lluita del Jovent Comunista!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada