dimarts, 26 d’abril del 2011

Crónica concentració republicana








El passat 14 d’abril els CJC vam acudir a la concentració convocada per UCxR en homenatje a la II República i per una III República Socialista.
A la concentració es podien contar unas 100/150 personas, moltes amb la bandera tricolor i moltes amb la falç y el Martell.
Va haver momento molts emotius en rendir homenatje als familiars represaliats pel franquisme i morts defenssant la legítima República.
Durant la concentració es van varies ponencies:
-La primera a càrrec del representat de UCxR reclamant la lluita per la III República, argumentant el carácter parasitari i feudal de la monarquía espanyola.
-La segona va contar la història i el canvis a la constitució que es va aprobar el 14 d’abril de 1931 a la constitució actual.
-La darrera, bastant emotiva, va ser la lectura d’una carta d’un represaliat republicà pel franquisme a Mallorca.
Es va veure un ambient molt festiu i no aturava de sonar l’himne de Riego, i es varen cridar consignes molt clares desde els CJC reclamant la III república, socialista i de carácter confederal.
Però, sense cap dubte el moment més emotiu, per noltros, els comunistas va ser quan va sonar la internacional i gran part de tots els que en varem reunir per rendir homenatje a la República vam cantar el himne de la clase trabajadora, La Internacional, a l’unisó.

¡VISCA LA II REÚBLICA I A PER LA III!!!
¡VISCA L A JSU!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada