dissabte, 10 de setembre del 2011

La fi del circ de Jorge Campos

Ja tenim la sentencia del judici al nostre camarada i als 9 integrants de Maulets. Després de sofrir el circ del judici, el passat dia 29 de juliol, on vam poder veure la representació de bona part de la dreta més casposa de l'illa junt els seus reporters de la desinformació.


Aquesta campanya repressiva no ha arribat a bon port. La sentencia del jutge a estat la absolució del camarada de CJC i 5 persones més; i el pagament de 20€ per part d'uns quants membres de Maulets. Aquesta sentencia, ja estava prevista per els acusats debut a que durant el judici es demostra la incoherència i falsedat de l'acusació, que es presenta sense cap tipus d'argument ferme, amb que defensa allò que deia, sino mes be amb contradiccions i invencions.

Un cop més, la repressió de l'estat, la manipulació mediàtica i la col·laboració de les entitats burgeses amb l'aparell repressiu no ha pogut mantenir-se en peu davant la pressió dels comunistes i la gent d'esquerra que no han tolerat la persecució i han lluitat per els seus companys represaliats.

Cal dir, que els acusats de Maulets han presentat un recurs, ja que el propi Jorge Campos em molts cops ha emprat els insults, que suposadament va rebre el dia de manifestació, per referir-se a les organitzacions de caire polític contrari al seu.

Prou repressió als comunistes!!
Ni un pas enrere!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada