dimarts, 6 de setembre del 2011

Corea


El passat dia 5, l'ajuntament de Palma anuncia que ha aturat les obrers del barri de Corea, quan aquestes ja han començat.

Els veïns del carrer Felip II es troben amb els seus pisos amb plena reforma, però sense expectatives de poder tornar a casa ja que fa uns mesos varen ser reallotjats a uns pisos provisionals mentra les obres es duien a terme. L'única part de l'obra que els operaris acabaran es la demolició del bloc XIII de Corea per tal de fer-hi un parking i una zona verda. Dona molt que pensar el fet de que es construeixi el parking, però les vivendes continuïn amb total precarietat i ruïna. Quina utilitat aportara als veïns?

L'excusa del regidor d'urbanisme, Jesús Valls, es que el projecta, tant necessari per les famílies de Corea, no es viable ni econòmicament ni socialment ni urbanisticament. Cal destacar que segons el govern la reforma tendria un valor de 72 milions de euros, però l'oposició estima el cost amb 23,4 milions dels quals nomes 10 hauria de pagar l'ajuntament ja que la resta es cobrien amb ajudes del govern i de inversors privats.

Com a comunistes denunciam la situació en que es troben les famílies afectades fruit de la especulació política de l'antic govern en benefici d'uns quants vots que intenta rapinya entre la població de Corea. Ara cal que L'Ajuntament se'n fagi càrrec ja que la vivenda no es un luxe sinó un be de primera necessitat al qual tots tenim dret tant si som de Son Vida com de Corea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada