dijous, 11 d’agost del 2011

Crònica del Judici al camarada represaliat

Dia 29 de Juliol es celebra el judici farsa contra el nostre camarada, que junt amb altres 9 militants de l'associació Maulets es trobaren a les 9 del matí amb un grup de unes 100 persones donant-lis suport. També hi havia a l'altre cantonada uns quants membres de CB que no deixarem de mirar-mos amb mala cara per tal de provocar. Cal dir que el seu grup de suport es reduïa els seus missens i guardaespatlles.




A les 9 del matí davant els jutjats


A les 9:30, tal com estava previst, pujarem uns quants amb els acusats per tal de vorer com anava el proces, però debut a la repercussió mediàtica la sala on es celebra el judici s'ompli ràpidament per els mitjans de comunicació, excepte per aquells mitjans alternatius o de marcat caràcter socialdemòcrata que vaig l'excusa de no portar acreditació no els deixaren passar, mentre que tota la resta de la premsa (Cope, IB3, TVE) ho pogué fer sense cap tipus de acreditació.






Entrada a la sala del judici

Un cop dintre de la sala, les portes es tancaran i nomes quedarem els companys del camarada de CJC junt amb els periodistes "sense acreditació" i mitja dotzena de policies que guardaven la porta i els bancs on seien els acompanyants del acusadors, entre d'altres el pare de Jorge Lorenzo.





Els amics de la acusació davant els jutjats

Desprès de 2 hores de judici queda el cas per sentencia amb la valoració positiva tant dels Maulets com del camarada de CJC que va veure com el circ muntat per Jorge Campos va caure ràpidament per falta de proves i coherència.


Dies abans del judici varen aparèixer cartells, per el centre de Palma, contra la repressió als comunistes.




PROU REPRESSIÓ ALS COMUNISTES!!!
SER COMUNISTA NO ES CAP DELICTE!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada