dijous, 14 de juliol del 2011

Repressió a un camarada de CJC Illes Balears

Camarades,

ens pesa des de CJC Illes Balears haver d'informar que hi ha hagut una vegada mes, un altre cas de repressió dels aparells de control del capital contra un camarada militant del nostre col·lectiu de Mallorca. Us expliquem l'ocorregut i com a mostra del circ que és la justícia burgesa també deixem la declaració del denunciant, que podeu veure fent clic aquí. Aprofitem per demanar-vos que mostreu el màxim suport al nostre camarada així com la condemna a la repressió anticomunista.

El dia 20 de març de 2010 va haver-hi a Palma de Mallorca una manifestació contra la corrupció, fins a aquí tot bé, el problema va venir quan els feixistes de l'organització Circulo Balear van decidir encalentir als manifestants desplegant una pancarta gegantesca en Plaça Espanya, punt d'inici de la manifestació. En la pancarta, al costat de banderes d'Espanya, es podia llegir en lletres vermelles i grogues "contra la corrupció, eleccions anticipades". Com és lògic davant la provocació, la massa de la manifestació mostra el seu descontent als membres del CB que des de la balconada d'on penjava la pancarta es dedicaven literalment a riure's i insultar als manifestants. 




Durant els fets, els integrants del grup CB des de la balconada van gravar en vídeo l'ocorregut, perquè després la policia pogués identificar a aquells que els interessés mitjançant fitxers policials il·legals i així poder iniciar la roda de persecució i repressió mitjançant la denúncia de Jorge Campos Asensi, president d'aquest grup de ultradreta. També cal destacar la complicitat del diari "El mundo" que es presta a donar el seu suport a CB així com també s'ocupa de tergiversar l'ocorregut fent veure a la gent que els suposats autors de les amenaces són membres de perilloses organitzacions. 

Bé doncs en aquest procés de "justícia" burgesa un dels encausats al costat de 9 militants independentistes és un conegut militant de CJC a les illes al que li acusen de suposades amenaces i insults. 

Una vegada més queda demostrada la persecució que vivim els comunistes a les mans de l'aparell repressor de l'estat. I com pretén acabar aquest amb els moviments proletaris i juvenils mitjançant el seu braç armat (policia) i els inseparables amics de la burgesia, els feixistes i els grans mitjans de comunicació. 


Prou de repressió als comunistes! 

Solidaritat activa amb el camarada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada