dimarts, 5 de juliol del 2011

La dignitat de l'empresari

El màxim lider del partit de la extremaburguesia ja no sap quina ha de dir per guanyar vots. Fa poc a una de les reunions al teatre del Congres digué que si guanye les eleccions modificara la llei de educació perquè: "se preste especial atención a la igualdad entre hombres y mujeres, al respeto  al  emprendedor  y al  empresario, así como a la  ética empresarial". Al seu discurs deixa ben clar que cal ensenyar-lis als nens la gran funció social que realitzen els empresaris, tal vegada es referia als comiats massius o a la precarietat laboral o la discriminació per embaras de la dona. 

Es "graciós" veure com els comunistes ens titllen de paranoics de les conspiracions quan deim que els sistema educacional ens fica a pressió informació destinada a fer-nos creure que el capitalisme i l'estat de benestar es lo millor que hi ha el mon i que qualsevol alternativa ens dura a la perdició.  Bé doncs aquí teniu un bon exemple de que no som tan paranoics, el gran demòcrata, Rajoy vol que des els 6 anys un nen comenci a pensar en que l'empresari es un amic no l'home que li treure la seva força a canvi d'un sou de rialla durant tota la seva vida. 


Tot això si el nen de gran no decideix dir basta, però com dirà "NO" si se la educat per no pensar; nomes per dir "Si, senyor"



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada