divendres, 24 de juny del 2011

Sindicats Traidors




Un cop més CCOO i UGT ens han demostrat amb qui estan i contra qui estan. Els seus respectius secretaris, Vicente Andrés y Faustino Temprano, han declarat que no tenen intenció de convocar una vaga general, sinó que volen recuperar el diàleg social. Faustina temprano, secretari de acció sindical de UGT, declara que la anterior vaga general va ser la culpable de la pujada de l'atur,  la baixada de sous i la precarietat laboral.  A més, el passat dimarts, no dubtaren en comunicar als "indignats" que no oblidassin que son CCOO i UGT qui tenen el poder de convocatòria de les possibles vagues generals.


Els fets ens donen la raó sobre les acusacions que sempre em abocat damunt tot dos sindicats . Molt lluny queden els dies que lluitaren, desde la clandestinitat, a sang i llàgrimes per els drets dels treballadors. Avui dia no son més que sicaris al servei de la burgesia. I es que no poden mossegar la ma que els dona de menjar, per aixo ens demanen diàleg i pacte social quan l'única arma viable es l'acció tant al carrer com als centres de treball. 


A dia d'avui tots dos sindicats ens han portat la retallada dels drets laborals, la practica eliminació dels  recursos de pressió de la nostre classe i una taxa d'atur que augmenta dia a dia, amb l'actual xifra de 4.910.200 aturats. 


  ¡Lluitem contra els traïdors de classe!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada